Font de la Guatlla, Barcelona, barri, Sants Montjuïc, Jaume Canut, barris,
Actualitat

(En construcció) Torna FontdelaGuatlla.com

(EN CONSTRUCCIÓ) Torna FontdelaGuatlla.com. Torna el blog informatiu sobre Font de la Guatlla, el petit i singular barri de Barcelona. Un espai que pretén ser el punt de trobada de tots els fontguatllencs i fontguatllenques, agrupant totes les notícies referents a aquest barri i, a la vegada, del districte de Sants-Montjuïc i zones veïnes.

Després de rebre prop de 20.000 visites i guanyar el concurs Netreporter 2008 durant la seva primera època, FontdelaGuatlla.com retorna ara per continuar apostant per la informació local i de proximitat. A més, reforça  la seva presència a les xarxes socials amb la creació d’una nova pàgina a Facebook, que es suma al perfil de Twitter.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *