grec festival barcelona, Font de la Guatlla, Barcelona, barri, Sants Montjuïc, Jaume Canut, barris,
Actualitat Cultura Què fer

El nou Grec ja és aquí

El nou Grec ja és aquí. El festival de teatre, dansa, música i circ de Barcelona estrena la seva nova etapa sota la direcció de Francesc Casadesús amb un viatge artístic i de denúncia social centrat en Grècia i el Mediterrani. I ho farà amb una programació –presentada avui a l’amfiteatre Grec de Montjuïc, escenari estrella- amb un centenar d’actuacions durant l’estiu, repartides també en altres teatres de la ciutat, com E.V.A. de T de Teatre –companyia en què la fontguatllenca Mamen Duch és cofundadora i membre- al Teatre Romea, Bodas de sangre al Teatre Biblioteca Nacional de Catalunya o Paraules encadenades a La Villarroel.

Què fer?

En l’edició d’enguany s’han reduït el número de produccions però a la vegada s’ha primat per la qualitat d’aquestes. Aquí tens una llista de les obres de teatre imperdibles, segons Butxaca i Time Out Barcelona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *