Font de la Guatlla, Barcelona, barri, Sants Montjuïc, Jaume Canut, barris,
Cultura

Carles Taché rep el Premi Tendències

La Galeria Carles Taché, situada al carrer Mèxic del barri de Font de la Guatlla, va rebre el Premi Industria Cultural Consolidada dels IX Premis Tendències, guardons que atorga el suplement cultural d’El Mundo de Catalunya.

Premis Tendències 2016

El mateix Taché va recollir el premi ahir al Teatre CCBB, junt amb el DJ Ángel Molina, la Sala Hiroshima i Xavi Bové. Tal i com escriu El Mundo, la Galeria Carles Taché “ha escrit la història recent de l’art contemporani a Barcelona”. Fundada el 1986, va ser una de les galeries mítiques del carrer Consell de Cent però el 2015, Taché va apostar per Font de la Guatlla i els seus espais post industrials del carrer Mèxic, on Ferran Adrià també ha localitzat el seu Bulli Lab.

L’aposta de la iniciativa privada cultural per Font de la Guatlla i Montjuïc -“centre museístic de la ciutat de Barcelona”, com detalla al web de la Galeria Carles Taché- és ferma. Que marqui el camí.

 

Fotografies: Josep Losada (El Punt Avui) / Jordi Soteras (El Mundo)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *